alien Impulses

** Tämä on minun toinen yritys suorittaa nopeasti kasvava, melko out-of-control novelliin – Saatan kiertää viimeistely se on yksi päivä, mutta ajattelin saada se siellä, niin näet mitä luulet. Se on hybridi sukupuoli romaani / sci-fi romaani / pariton sekoitus asioita. Kommentit ovat erittäin tervetulleita. **

*

Otin hengähtää noin 100m alle huippukokous ja valvoma kohtaus. Tämä oli luultavasti suosikkini osassa maata, vihreä laakso, jossa pieniä pilkkuja allani, jotka olivat maatiloja ja autoja tiellä, jota reunustavat asettamalla kalkkikivi kallioita jollainen yritin nousta. Annoin hiljainen kiitos että olisin lopettanut tupakoinnin, tarkistin korkeusmittari ja kartta kerran, ja lähti alkuun.

Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin, olin siellä. Sen täytyy olla yksi parhaista tunteista maailmassa – Olin korkein esine laaksossa. Olisin palaa yhteisiä juhlia, mutta olisin todennäköisesti ovat vaeltaneet väärälle laaksoon ja eksyneet. Minä vain istuin alas ja katsoin läänissä. Mäet tuntui turkis-vuorattu ja saatoin nähdä pieniä valkoisia pilkkuja, jotka on ollut lampaita. Olen rento osaksi euforinen haaveilen. Rakastan ottaa aikaa ja tilaa omasta, pohtii tapahtumia, tai vain haaveilin. Aloin kuvitella, miten nämä laaksot ovat muodostuneet, kuinka miljoonia vuosia sitten tämä oli meri, joka väistynyt, jolloin joet leikata voimakkaasti kallion läpi ja muodostavat nämä upeat ominaisuudet. Ah, viikonloppuisin.

Tylsä, etäinen rumble saavutti korvani vasemmalta. Strange, olimme päähän mistä tahansa lentokentältä. Ehkä RAF? Se sai kovempaa ja minusta tuli ärtynyt – älä te ota sunnuntaisin pois, Kristuksen tähden?! Itsepintaisesti, karjunta lähestyi ja olin varma, että lentokoneet olivat menossa lentää suoraan yli pääni, pilaat rauhaa. Lopuksi, käännyin ympäri, suunnittelee anna ryösteleviä suihkukoneita sormella, mutta en nähnyt mitään. Täytyy olla erittäin alhainen muihin laaksossa – ei ollut sääntöjen vastaista? Voisin pudottaa sähköpostia ja valittaa. Ihmiset pitäisi sanoa, mitä he ajattelevat useammin.

Hitto, he vielä lähestyvät! Mutta silti he olivat vaikeasti. Voisi olla helikoptereita, luulisin, nuo uudet ostimme amerikkalaisilta, mutta en voinut kuulla erottuva roottorin ääniä. Missä helvetissä he olivat? Kymmenen sekunnin kuluttua, ja karjunta tuli lähes korvia huumaava. Se näytti olevan oikeus yli pääni. Silti ei merkkiäkään ilma. Se ei voisi olla maanjäristys, eikö? Vilkaisin hermostuneesti maahan, puoli odottanut sen avata jalkojeni alla, mutta näin ei käynyt myöskään … no suihkukoneita, mikään taivaalla … olin pyöriä ympäri tähän mennessä, yrittää tunnistaa lähteen melun ja saada enemmän ja enemmän peloissaan. Voisin vannoa, että oli oikein pääni, kuten pysyvän perässä kone nousussa. Tuulta ei ollut, ei lämpöä, en voinut tuntea mitään minun iho, tämä oli vitun outoa …

*******************

Olin uskomattoman mukava jälkeen ehkä paras nukkua elämäni. Outoa, että en voinut muistaa unta mitään, mutta olin ilmeisesti hyvin levänneenä ja tuntui mahtavalta. Kaikki oli hyvin, paitsi tämä ei todellakaan ollut minun sängyssä. Avasin silmäni ja aloin katsella ympärilleen olen melkein sydänkohtauksen. Bed leijui rajaton mitätön. Ei ollut kiinnekohtia, ei valoja, ei esineitä, vain miljardia kilometriä pimeyttä joka suuntaan. Laitoin pääni yli sängyn ja katsoin alas, mutta oli lähes sairas ja huimaus. Curling osaksi kauhuissaan, sikiön pallo vedin peiton pääni yli ja toivoi, että voisin herätä mistä tahansa sekaisin painajainen tämä oli.

Sitten jotkut valot tuli. Breathless helpotuksesta, heitin takaisin kannet ja olin moderni hotelli huone, melko suuri, koristeellinen peilipöytä, laajakuvatelevisio ja mikä oli luultavasti kylpyhuoneen ovesta minun vasemmalle. Oli suuret ikkunat oikeassa, mutta verhot vedettiin. Nousin ylös ja tuntui paksu, lämmin matto varpaiden välissä. Tämä oli tulossa viileä. Millainen uni oli tämä? Kuvittelin kukkulalla Dales, mutta nyt olen joissakin hotellissa.

Olin menettänyt vaatteeni jossain vaiheessa. Mitä vittua on tekeillä? Jos olisin huumattu tai ryöstön? Tunsin OK, itse asiassa melko hyvä. Kävelin vessaan ja katsoin peiliin. Se oli vielä minulle ja tarvitaan vielä ajella, todistukseksi laiska sunnuntaiaamuna lukemiseen käytetyt paperi ennen kuin lähdet ulos auton National Park. No, asiat voivat olla niin paha. Nyt yritetään selvittää, mitä tapahtuu, kun siivoan.

Puhelin soi kuin olin viimeistely kuivaus pois kun hyvä, lämmin suihku. Tunne juuri ajeltu ja valpas, minä luottavaisesti vastasi. “Haloo?” Ääni oli miellyttävä, melko viehättävä, nainen vuotiaiden noin 30, arvasin. Mitään muuta oli vaikea sanoa. “Hyvää huomenta, sir. Toivottavasti nukkunut hyvin.”

Joten, me aioimme jatkaa ikään kuin siellä ollut mitään pahaa, olimme? Hieno.

“Kyllä, kiitos, todella hyvin. Ihmettelen, jos voisin kysyä, miten se on, että olen täällä. Ja missä olen?” Hän melkein keskeytti minut, mutta ei aivan. Siisti temppu.

“Älä huolestu. Tiimimme jäsen selittää kaiken hyvin pian. Olet ole vaarassa. Liity meihin aamiaisen aulassa, kun olet valmis.” Line napsautetaan pois.

Laitoin puhelimen alas ja päätti lopettaa minun tiedustelu ennen nukkumaan alakertaan. Tiedän päin hotellit vietettyään kuukauden touring, joten olen nopeasti tarkistanut kaapit ja laatikot, jotka olivat tyhjiä. Sitten avasin verhot.

Olin suurin kaupunki olin koskaan nähnyt ja se meni kilometrikaupalla. Kymmenettuhannet pilvenpiirtäjiä lyöttäytyi pitkin leveät kadut, välissä iso, vihreitä puistoja. Olin selvästi erittäin korkealla kerroksessa yksi korkeimmista rakennuksista. Se oli hyvin hiljainen ja ilma oli loistavasti sininen. Tämä on missään olisin ollut ennen. Tokio, ehkä? Ei, se näytti sellaista Länsi. Ei ollut neonvalot, ja en voinut tehdä ulos liikennettä. Ei ollut mitään tilaa, missä olimme. Aika selvittää muutamia asioita.

Onneksi hissi ja käytävät olivat kaikki vakio-hotelli kamaa. I nopeasti löytyi aulassa, joka oli autio. Jos tämä on hotelli, missä helvetissä kaikki ovat? Halusin savukkeen. Se oli aivan liian hiljaista. Minuutin kuluttua viettänyt stressfully vilkaisee aulassa hissin ovet avautuivat ja kolme naista sai ulos. “Luojan kiitos! Hei, siellä. Anteeksi, että häiritsen, mutta …”

Yksi naisista, hyvin pitkä, hoikka tyyppi pitkät, mustat hiukset, viittilöi calmingly. “Ole hyvä ja istu alas. Ei ole mitään syytä huoleen. Kaikki tulee olemaan hyvin. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin hyvin pian. Ensinnäkin, sinun täytyy olla nälkäinen, ja tiedän haluat yksi näistä”, hän kehräsi , tarjosi minulle savukkeen.

Pysähdyin hetkeksi ja sanoi: “Kiitos, ei. Olen quit”.

Hän hymyili ja laittaa savun takaisin taskuunsa, silmäni seuraavat sitä himoiten. “Mennäänkö?” hän sanoi, motioning ruokasalissa.

Seurasin heitä pöydän lähelle ikkunoita. Sunlight onnistui stream niiden kautta, vaikka rakennuskimppu meitä ympäröivän, jonka tiesin olevan lähes yhtä pitkä kuin tämän hotellin. Tarjoilijana perinteinen virkapuku tuonut leipää, juustoa, kahvia, mehua ja leikkeleitä. Huomasin, että olin nälkää ja alkoi voita jopa rulla ennen muistin, että olen ehkä siepannut täysin tuntemattomien ja oli nyt joitakin täysin vieraassa kaupungissa vasten tahtoani.

“Sinulla on paljon kysymyksiä. Ole sovussa meitä. Voin vain vakuuttaa teille, että, vaikka kuinka tämä voi tuntua, tulet mitään haittaa. Itse asiassa, olet meille erittäin tärkeitä ja kohdellaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ole hyvä, tee itsellesi mitään haluat. “

Olen kiillotettu pois rullan, joi kahvia, joka oli erinomainen Brasilian sekoitus, ja istui takaisin. “Olet oikeassa. Minua hyvää huolta. Tämä paikka on kallis. Mutta olen hyvin hämmentynyt ja olen mielelläni tietää, kuka olet, missä olemme nyt, ja miksi olen täällä. “

Dark-tukkainen nainen sijoitettu hänen kahvikuppi alas ja alkoi. “Olemme rotu tuntematon planeetalla. Tämä on ensimmäinen kosketus välillä itsenne ja kansamme, ja olemme iloisia, että olemme vihdoin tehnyt sinuun yhteyttä. Kuten missä olet, olet vieraamme kotimme maailman. Siinä on otettu noin neljäkymmentä vuotta voit matkustaa tänne, vaikka sinulle tämä on näyttänyt lähes hetkessä. Tämä rakennus on yksi sviitti rakenteiden omistautunut edistämään käsityksemme naapurimaiden järjestelmien ja niiden asukkaat. Ja vastata Kolmas kysymys, sinut on valittu, myönnän vasten tahtoasi, osallistua sarjan kokeita, joiden tarkoituksena on lisätä tietoa sinulle, planeetan ja lajit, jotka elävät siinä. Pyydän anteeksi siitä tehokkaasti siepattiin sinua aikana muutoin miellyttävä sunnuntaina iltapäivällä vaellukselle, mutta ei ollut yksinkertaisesti ole muuta keinoa. Pahoittelemme kovasti. Haluatko lisää kahvia? “

Noin vain. Erittäin asiallinen. “Rouva, en tiennyt, kunnes tänään, että ulkomaalaisten edes olemassa – Tarkoitan, oikeasti olemassa – ja sanot, että olen kotona planeetalla, juo kahvia, ja olen täällä parantaa ymmärrystä Maan? Anteeksi, rakkaus. Vedä toinen, sen sai kelloja “.

Kolme tyttöä naurahti. “Olimme varoitti odottaa määrin skeptisesti. Se on varsin ymmärrettävää. Aikanaan tulet sekä uskoa ja ymmärtää missä olet, ja miksi. Sillä hetkellä, ymmärrämme, että tarvitset runsaasti aikaa sulatella tämä dramaattinen muutos omassa ympäristössä. Olemme erittäin tottunut käsittelemään tällaisia ​​tilanteita, ja löydät meidät osuuskunta kaikin osin. Oletko varma et halua savuketta? Olemme aistittavissa alusta alkaen, että sinulla on tietty halu tälle aineelle. “

Olen silmäili proffered savu kun päätin croissant. “Ei, kiitos paljon. Yksi ensimmäisistä asioista sinun täytyy tietää minusta on se, että olen lopettanut tupakoinnin, joten älä tarjoa minulle mitään useampi näistä.”

Kolme naista näytti kiehtoo yksityiskohtaisesti ja jutteli lyhyesti joissakin vieraalla kielellä. Tämä oli ärsyttävää. “Ladies, olet vastannut kysymyksiini, mutta olen paljon enemmän … miksi minä? On yli kuusi miljardia ihmistä maapallolla ja valitsit minut. Miksi?”

Nainen katsoi alas hetkeksi ennen vastaamista. “Ollakseni rehellinen, koska olet melko normaali. Sinun fyysiset ominaisuudet ovat linjassa suurin osa rodun. Vaikka et edusta etninen enemmistö, voit tuntui olevan ihanteellinen ehdokas on useita tasoja. Muista, että sinut valittiin valtava määrä ehdokkaita pohjalta lähellä satunnaisuuden – me yksinkertaisesti vielä tiedä, mitä etsimme. Toivoimme olisit voinut auttaa meitä päättämään, miten parhaiten valita tuleville vieraille, ehkä ne edustavat tiettyjä merkin tai etnisen ominaisuuksia, jotka saattavat kiinnostaa meitä. Ajattele sitä, että tällä hetkellä sokea onnea “.

Olen ajatellut tätä. “Mutta jos sinun täytyy opiskella rotuni niin paljon, mikset jo puhua omalla kielelläni? Se ei ole enemmistön kieli on joko.”

Hän nyökkäsi, “no, se ei ole. Mutta se on kaikkein monimutkaisin kielten olemme näytteet – yli sata – ja se sisältää eniten ilmeikäs vivahteita. Olemme tietoisia siitä, että oma sanavarasto on melko suuri. Koimme, että tämä voisi tehdä viestinnän helpompaa. Miten olisi esimerkiksi yritetään viestiä suuria ajatuksia kuten me laitamme sinulle, ilman oikeutta kattava käsitys kielen? Se vain mutkistaa asioita. Tältä osin myös olet erittäin sopiva. “

Tuijotin häntä. Ajatus olemukseni sopiva aihe tutkimuksen muukalaisrodun oli vain häkellyttävä. “Mutta olen nobody!” Minä tokaisi gracelessly, en ole professori tai jotain … “

Hän kohotti kätensä kanssa, että ihana, rauhoittava ele. “Olet selkeäsanainen, koulutettuja, luova ja psykologisesti hyvin sovi. Olet hyvin käyttöömme.” Ja tuntui olevan loppuun tätä keskustelua.

Katsoin ulos ikkunasta suulla toiseen valtava rakennus. “Olet utelias meidän kaupunki”, hän sanoi yksinkertaisesti. Olin yhtä utelias, miksi siellä oli vain yksi nainen puhuu minulle. Katsoin yksi muiden pieni vaalea. “Ymmärrät minun kieli myös?”

Hän nyökkäsi, “kyllä, olen sujuvasti. Mutta minun tarkoitukseni tässä tiedonanto eri tasolla. Minä ja oppinut kollegani”, hän sanoi, motioning punatukkainen tyttö vieressäni, “on lahjakas tieteiden tai sanattoman viestintää. Minulla on erityisen kiinnostunut oman käytön ele, ja kollegani tutkii energia-aaltoja lähetät. Nämä ovat kaikki viestinnän muodot, vaikka monet joukossa rotu eivät noteeraa niitä. ” Tuijotin häntä melko ilmeettömästi. “Ehkä et ole huomannut, että kollegani on lähettää amorous alfa-aaltojen koska olet saapunut. Olemme kaikki lähettäneet positiivisia värähtelyjä. Oletko vaistosi tämän?”

Olin aikeissa vastata, kun tummatukkainen tyttö sanoi, “ehkä se on parasta keskustella näistä asioista asianmukaisissa testiolosuhteissa. Oletko syönyt tarpeeksi?” Nyökkäsin, vielä hieman järkyttynyt. Amorous alfa aaltoja? Ne kuulosti viileä. “Sitten me noustaan ​​toimistoon, jossa voimme jatkaa?”

Nousin trion kanssa ja seurasi heitä takaisin hissiin, silmäillen punapää korkoineen. Hän oli upea, varma. Ja seksikäs. Ja ajattelin kanssa tietyssä mielessä hälytys, ulkomaalaisen ties missä. Seksikäs ulkomaalaisten? Tämä piti olla villi ratsastaa.

Löysin itseni alkaa rentoutua niin me zoomataan hississä. Kolme naista, tai mitä ne olivat, tarjotaan viehättävä, hauskan yritys. Ehkä se oli piste … ehkä he ovat täällä vain laittoi minut pois minun vartija niin, että kun tämä ovi liukuu auki, voin helposti puhallettu miljoonia fragmenttien noin paha galaktinen diktaattori …

Omat vainoharhaisuus helpotti ajatus tämän punapää ja hänen Alfa-aallot. Hissi tuntui kestävän hetken. “Jos et kysyn, mitä ovat alfa aaltoja?”

Punapää tyttö hymyili viehättävästi. “He ovat viestintävälineitä. Koko kehosi, ja minun, ovat putket sähköistä toimintaa, joka alkaa aivoissa. Lähetän komentoja minun hermosto, joka luo antelias energia-alalla, värähtelee tasolla, että en valita. You tehdä sama asia. Voin aistia, että löydät kaikki me kolme erittäin kiehtova ja virikkeellinen. Ehkä haluat meille seksuaalisesti. Tämä on täysin normaalia ja oli osa reaktion toivoimme provosoida sinulta. puolestaan ​​voi aistia, Toivon, että olen myös löytää sinut houkutteleva. en voi puhua kollegani, koska se on hyvien tapojen joukossa rotumme tulkita energia-aaltoja, joiden kanssa sinulla on ammatillisia suhteita. Liian monia komplikaatioita ja häiriötekijöitä voi aiheuttaa “.

Kuten flirttailu kirkossa, ajattelin. Tämä oli loistava! Nyt kun olen ajatellut sitä, ehkä voisin mielessä jotain häneltä. Hyvin vähäisiä, mutta havaittavissa kihelmöidä ihoni hyvin vaikea kuvailla, mutta todellinen silti. Se oli mukavaa. “Minun täytyy kysyä … anteeksi, jos tämä on töykeä … mutta oletko, todella … no, naiset?”

Kolme purskahti sovitus kikattaa ja juuri silloin hissin oven avasi massiivinen käytävällä, selvästi jonkinlainen kauttakulku-tai vastaanotto-alue. Tuhannet yksilöt olivat matkalla jonnekin, kaikki eri suuntiin. Valtava, monivärinen näytöt olivat esillä hoards tietoa virtasi oikealta vasemmalle uskomattomia nopeuksia. Se oli melko meluisa, mutta syvä tila, ei ollut din, vain huomaamaton, määräsi, jatkuva autioituminen.

“Pelkään on yksi tai kaksi hallinnollisista asioista huolehtia. Sinun täytyy rekisteröityä vierailija, jos et pahastu. Meillä on ollut lukuisia vaikeuksia, sanokaamme, vieraita, jotka eivät aivan arvostaa vieraanvaraisuudesta kuin sinäkin, ja nämä tiedot ovat osoittautuneet melko ruma niiden toteuttamiseksi “. Olen peräytynyt klo sana.

“Tietenkin. Jos tarvitset jotain”.

Ehkä he todella saivat ihoni alla. Jos tämä oli noin juoni pitää minut taipuisana ja yhteistyökykyinen, se oli työtä nero. Olin todella kitti heidän käsissään. Mutta suurempia asioita oli leikkiä – kävelin uusi maailmankaikkeus ja minulla oli fantastinen aikaa. Kaikkea näkemääni oli uutta. Kun lähestyimme jättiläinen, puoliympyrän muotoinen vastaanotossa, ohitin satoja erilaisia ​​elämänmuotoja. Jotkut olivat pelkkiä wisps kaasun kelluva tyynesti mukaan, kommunikoida niiden naapurimaiden pilvien ohut, kirkkaan sininen säikeet ajatuksen. Oli muita humanoidit, mutta mitään kuten minä – jotkut olivat kahdeksan metriä korkea, toiset kääpiö kaltainen ja tanakka. Eri vaatteet oli syvällinen. Pitkä humanoidit käyttivät yksiosainen runko-käsine, joka resonoi sonorously kun he kävelivät. Kääpiöt olivat melko tavanomaisia ​​takit ja housut, mutta käytti powered kengät, jotka herätti jokaisen Kävijämäärä. Tämä oli kuin suuri scifi-elokuva ja LSD kokemusta valssatut yhdeksi.

Pääsimme vastaanotto ja toisen ihmisen kaltainen nainen ilmestyi ja puhui minun oppaita. Ne nyökkäsi minua kohti ja virkailija, kaunis musta tyttö violetti tukka, silmäili minua kiinnostuneena ja sitten vilkutti minua eteenpäin. “Tervetuloa planeetallemme. Luotan Matka oli mukava.”

Hymyilin, “kyllä, kiitos. Haluat ehkä jättää pois vuoteessa kelluva yläpuolella pohjattomaan void” osa tulevaisuuden matkailijoille, mutta muuten se oli loistava “. Kaikki neljä naista teki välittömästi muistion käsin koneen, avaimet salakuuntelu lähes yhteen ääneen.

“Sinulla on pyydetty osallistumaan iltapäivän kokeilu istunnon Laboratorio Four. Tämä on huippusalaista alue ja Tarpeellisia hyväksyntöjä on jo järjestetty. Koska olet erityinen vieras, monet maahanmuuton muodollisuudet on luovuttu, ja tiedosto toteaa, että et kanna mitään vaarallisia tauteja. ”

Ammuin häntä ilmeen. “Se on helpotus! Minulla oli sellainen ihme, jos se voisi olla toisinpäin …”

Kaikki kolme oppaat pudisti päätään. “Et voi sopimuksen mitään meiltä. Se on huolellisesti valmisteltu tällä tavalla”.

Minä hymyilin. Olen huomannut sen olevan erinomainen yleislääke rajoilla, ja tämä kaikki sen uskomaton kummallisuuksia, oli vielä rajan tapaisena. “Niin, onko mitään lomakkeita?”

Virkailija vilkaisi hieman hermostuneesti, minun oppaita. “Ei”, sanoi punapää. “Meidän täytyy vain joitakin biologisia näytteitä. Kehosi on rakennettu Riboosi-nukleiinihappo-muodossa, ja meidän täytyy kerätä todisteita tästä, eri muodoissa. Autan sinua, jos tarpeen”.

Ajattelin hetken ja sitten tajunnut sen. “DNA-näyte?” Kaikki neljä hymyili ja nyökkäsi. “Toki. Sattuuko se?” Kaikki neljä pudisti päätään. “Voisitko seurata minua? Se ei vie kauan.”

Punapää sai minut hiljaisessa osassa väenpaljous, nyökkäsi virkapukuinen, humanoidi vartija ja avasi oven pieni oleskelutila, jossa kaksi sohvaa, pöytä ja kone jonkinlaista nurkassa. “Tämä on kopio kone. Uskon yksi viihteen muodoissa maan päällä keskusteltu sen käyttöä.”

Ei mitenkään. Hän ei voinut olla. “Star Trek?” Tarjosin.

“Kyllä, se oli sen nimi. Siellä oli niin paljon jouduimme katsomaan!”

Tuijotin dumbly häntä “Olet nähnyt sen?” Hän nauroi, “Voi, tietenkin. Sitä meiltä vaaditaan ennen kuin otettiin ohjelman henkilöstöä.” Perusteellinen tuntemus inhimillisen kulttuurin tarvitaan ‘”, hän lausui. “Nyt, oletko valmis antamaan näytteitä?” Hän viittoi minut istumaan ja liittyi minut sohvalle, vetää pois hänen kädessä pidettävät tietokone. Tai mikä se oli.

“Aion vaatia neljä näytettä. Aloitetaan helpoin.” Hän painoi kaksi nappia kone ja pieni pussi ilmestyi lokeroon, kuten kahvia automaatista. Vain se vain ilmestyi. “Cool”, tarjosin. Hän hymyili. Olin menossa on leikata “tyhmä turisti on hämmästynyt kaikesta” rutiinia. Heidät pakko saada kyllästynyt siihen piakkoin.

“Tämä on ihon solujen näyte. Säännöt sanovat minun pitäisi saada näyte paikka, joka ei ole ollut liiallista altistumista sää, niin että on olemassa suuri mahdollisuus tuottaa selkeitä tuloksia laboratoriossa. Olisitko pienempi housut, please? ”

Tuijotin häntä. “Haluatko minun pudota minun housut?”

Hän hymyili calmingly. “Ei ole mitään syytä olla hermostunut. Olen hyvin ammattimainen. En yksinkertaisesti vaativat joitakin näytteitä, ja sitten voimme jatkaa lab.” Huokaisin alistuneesti – tämä ei ollut, miten kuvittelin asioita muotoutumassa – seisoi, veti alas minun housut ja istui. “Haluatko levätä? Tässä ei mene kauan.” Tein kuten hän kysyi. Hänen kätensä meni suoraan olla haara, jossa hän pääsi housuihini, toi out my penis ja silitti kärki pumpulipuikolla. Tunne oli viileä, melkein kylmä, mutta se ei satuttanut. “Kiitos. Aion myös vaatia näytettä sylkeä. Ole hyvä tallettaa jotkut täällä”, hän sanoi, kulkee minulle muovimuki, aivan kuin kotona. Pudotin joitakin sylkeä siihen ja hän sulki kireälle. “Great. Seuraavaksi tarvitsen näyte virtsan. Ethän että osaksi täällä”, hän sanoi, kulkee minulle jotain, joka näytti lyhyt kondomi pitkänomainen kärki. “En tarvitse kovin paljon”. Hän vain istuu vieressäni, pyytää minua kusta aivan hänen eteensä. “Autan sinua. Ole hyvä levätä uudelleen”, hän pyysi, kädellä rintaani, ajaa varovasti, vahvistukseen. Tunsin hänen ottaa minun penis kädessään uudelleen ja sitkeä kondomi liukuva yli minun kärki. “Se on valmis. Ole hyvä tallettaa joitakin virtsan kun olet valmis.” Hän oli edelleen tilalla minun kukko. Onnistuin puristaa ulos pieni määrä, joka oli ilmeisesti tyydyttävä. “Kiitos”, hän kehräsi, poistamalla kondomi ja tuottaa viileä, kostealla liinalla jossa hän puhdistukseen käytettävä penikseni. Tämä alkoi tuntuu hyvältä. En tiennyt oliko hän yrittää kääntää minulle, mutta jos hän oli, se toimi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s